ásvány karkötő tenyésztett gyöngy és hegyikristály rózsával

7.500 Ft

A legjobb választás, mert egyetlen egy ugyanolyan  C’est Moi termék sem jöhet velünk szemben az utcán !

Elfogyott

Tenyésztett gyöngy , alabástrom és hegyikristály karkötő egyedi tervezéssel a C’est moi stúdióból. A gyöngyök szépségét ezüstözött rózsa teszi különlegessé.

Azon kívül,hogy szép , miért hordjunk különböző ásványokat magunkon? A föld emlékezete, tudata mint egy élő könyvtár épült bele az ásványokba.

Ha egy ilyen ékszert hordunk magunkon, a kövek kifejtik jótékony gyógyító hatásukat!

Lelki gyógyhatása:
A hegyikristály minden gyógy kövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

A tenyésztett gyöngy

 támogatja a különböző pszichoszomatikus eredetű betegségekből való felépülést. Erősíti az idegeket és az intuíciós képességekelt. A lelki átalakulás drágaköve.Megkönnyíti a változások elfogadását.

Növeli az akaraterőt, segít megszabadulni a különböző függőségektől. A gyöngy a tisztaság szimbóluma, lelki fejlődésünk tükre. Tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat, valamint hat a szellemi kimerültség ellen.

alabástrom

Serkenti a gondolkodást és találékonyabbá tesz.
Az alabástrom szó eredetét homály fedi. Némelyek az egyiptomi Alabastron város nevéből eredeztetik, mások viszont görög tőre vezetik vissza. Mindenesetre a kő már az ókorban is ismert volt, mint női szépségideál.

A karkötő jótékony hatását a rózsa, Vénusz szimbólikus virága teszi még erősebbé.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ásvány karkötő tenyésztett gyöngy és hegyikristály rózsával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük