ásvány karkötő tenyésztett gyöngy ,howlit és onix

6.900 Ft

A legjobb választás, mert egyetlen egy ugyanolyan  C’est Moi termék sem jöhet velünk szemben az utcán !

Leírás

Tenyésztett gyöngy , howlit és onix karkötő egyedi tervezéssel a C’est moi stúdióból. A gyöngyök szépségét ezüstözött csüngők  teszik különlegessé.

Azon kívül,hogy szép , miért hordjunk különböző ásványokat magunkon? A föld emlékezete, tudata mint egy élő könyvtár épült bele az ásványokba.

Ha egy ilyen ékszert hordunk magunkon, a kövek kifejtik jótékony gyógyító hatásukat!

Lelki gyógyhatása:

A tenyésztett gyöngy

 támogatja a különböző pszichoszomatikus eredetű betegségekből való felépülést. Erősíti az idegeket és az intuíciós képességekelt. A lelki átalakulás drágaköve.Megkönnyíti a változások elfogadását.

Növeli az akaraterőt, segít megszabadulni a különböző függőségektől. A gyöngy a tisztaság szimbóluma, lelki fejlődésünk tükre. Tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat, valamint hat a szellemi kimerültség ellen.

onix

A titoktartás  köve. Előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe. Fokozza az életerőt. Megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Ez a tulajdonsága hasznos a lelki traumák oldására. Kézben tartva  alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására.

alabástrom

Serkenti a gondolkodást és találékonyabbá tesz.
Az alabástrom szó eredetét homály fedi. Némelyek az egyiptomi Alabastron város nevéből eredeztetik, mások viszont görög tőre vezetik vissza. Mindenesetre a kő már az ókorban is ismert volt, mint női szépségideál.

A karkötő jótékony hatását a rózsa, Vénusz szimbólikus virága teszi még erősebbé.

howlit

howlit magához vonzza és segít kiüríteni a testi, az emocionális és a lelki mérgeket is, így segítve minket, hogy olyan tisztává és világossá váljunk, mint amilyen ő maga.
Egy ilyen méregtelenítés ellazítja a szellemet és a lelket, nagyobb higgadtsághoz és szemlélődő magatartáshoz vezet. Segít abban, hogy ismét elfogadjuk és szeressük önmagunkat. A howlit csillapítja az elmét, kitűnő alváshoz vagy meditáláshoz. Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.

Méret 17 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ásvány karkötő tenyésztett gyöngy ,howlit és onix” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük