+36 30 241 8116 cs.magdolna@outlook.hu

ásvány karkötő tenyésztett gyöngy onix és hegyi kristály

7.500 Ft

A legjobb választás, mert egyetlen egy ugyanolyan  C’est Moi termék sem jöhet velünk szemben az utcán !

Leírás

Tenyésztett gyöngy , onix és hegyikristály karkötő egyedi tervezéssel a C’est moi stúdióból. A gyöngyök szépségét ezüstözött halacska, csiga és kocka teszi különlegessé.

Azon kívül,hogy szép , miért hordjunk különböző ásványokat magunkon? A föld emlékezete, tudata mint egy élő könyvtár épült bele az ásványokba.

Ha egy ilyen ékszert hordunk magunkon, a kövek kifejtik jótékony gyógyító hatásukat!

Lelki gyógyhatása:
A hegyikristály minden gyógy kövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Segít a felettes énnel való összeköttetés megteremtésében, ezért kitűnően használható meditáció alatt. Szellemi fejlődésünket is segíti, illetve szellemi határaink kitágulását. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk a tér atmoszférájának tisztítására, a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

A tenyésztett gyöngy

 támogatja a különböző pszichoszomatikus eredetű betegségekből való felépülést. Erősíti az idegeket és az intuíciós képességekelt. A lelki átalakulás drágaköve.Megkönnyíti a változások elfogadását.

Növeli az akaraterőt, segít megszabadulni a különböző függőségektől. A gyöngy a tisztaság szimbóluma, lelki fejlődésünk tükre. Tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat, valamint hat a szellemi kimerültség ellen.

onix

A titoktartás  köve. Előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe. Fokozza az életerőt. Megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Ez a tulajdonsága hasznos a lelki traumák oldására. Kézben tartva  alkalmazható régi fájdalmak és bánat gyógyítására.

Méret 17 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ásvány karkötő tenyésztett gyöngy onix és hegyi kristály” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük