ásvány karkötő ,türkiz , szodalit , tenyésztett gyöngy, afrikai üveg , csigával

7.500 Ft

A legjobb választás, mert egyetlen egy ugyanolyan  C’est Moi termék sem jöhet velünk szemben az utcán !

Türkiz (színezett howlit) fluorit , szodalit , tenyésztett gyöngy , afrikai üveg  karkötő ezüstözött fém csigával. Egyedi tervezés a C’est moi stúdióból.

Évezredek óta a bölcsesség, nemesség és halhatatlanság köve a világ minden táján: az azték szobroktól az ókori egyiptomi sírkamrákig sok-sok helyen fellelhetők. Többek között a benszülött indiánok és az ókori kínai uralkodók is előszeretettel viselték. Bár az ókori Egyiptomban a férfiak hatalmi szimbólumának tekintették, Hathor anyaistennőt is a türkíz úrnőként emlegették. Sok-sok használati tárgynál előbukkan a türkíz kő, mint díszítőelem. Ezekből sokat találtak a régészek a piramisok sírkamráiban is, így biztosan tudhatjuk, hogy nagy népszerűségnek örvendett ez az ásvány. Tutanhamon halotti maszkját is türkíz berakásokkal díszítették.Sok esetben a türkíz színű kövek már nem az eredeti türkíz kőből készülnek, hanem a sokkal jobban megmunkálható howlit ásványból készülnek. Ez az alapvetően fehér színű kő erezetében nagyon hasonló jegyeket mutat a türkízzel és viszonylag egyszerű eljárásokkal színezhető.

A szodalitot nagyra becsüljük az idegrendszerre kifejtett nyugtató, jótékony hatása miatt, valamint a tudati szintre gyakorolt hatása miatt, amely a betegségek kiváltó okát orvosolja.

A szodalit elmélyíti a gondolkodást, szellemünket az igazságra irányítja. Segít szellemi ideáljaink és céljaink megvalósításában.

tenyésztett gyöngy

 támogatja a különböző pszichoszomatikus eredetű betegségekből való felépülést. Erősíti az idegeket és az intuíciós képességekelt. A lelki átalakulás drágaköve.Megkönnyíti a változások elfogadását.

Növeli az akaraterőt, segít megszabadulni a különböző függőségektől. A gyöngy a tisztaság szimbóluma, lelki fejlődésünk tükre. Tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat, valamint hat a szellemi kimerültség ellen.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ásvány karkötő ,türkiz , szodalit , tenyésztett gyöngy, afrikai üveg , csigával” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük