türkiz sávos selyem sál

45.000 Ft

Mert egyetlen egy C’est moi silk art selyem termék sem jön veled szemben az utcán!

100% valódi hernyóselyem ponge 10 vastagságú  SZATÉN SZÖVÉSŰ sál. A szatén az egyik legdrágább  különleges szövésű selyemfajta amin a fény szinte gurul a színek még ragyogóbbak mint egyéb más selyem típusnál. Minden egyes sál egyedi tervezéssel az  eredeti fehér selyem szatén alapanyagra rajzolva , kizárólag kézzel festve professzionális festékkel ecsettel festve,  aminek hatására a minták és színek szinte életre kelnek a selymen .Valódi műalkotás selyemre álmodva. !   Sajátos minta, szín kompozíció tökéletes kiegészítője a sportos és elegáns öltözéknek.

méret : 45X180

Díszcsomagolás díszdobozban rendelhető , személyes átvétel a  hűvösvölgyi úti stúdióban telefonos egyeztetéssel 0630 2418116 !

Mosás nyomkodva  langyos vízben finom mosószerben , majd hideg vízben öblíteni. Áztatni és fehérítős mosószerrel és gépben  mosni tilos! Függesztve szárítani  , még nedvesen 160 C vasalni. Ha némi szín eresztést tapasztal az természetes , a többlet festék amit az anyag nem tudott felszívni az távozik, a szín benne marad !

Szeretettel készült neked!

Császár Magdolna